DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR UPPLEV BO VÄGEN HIT BOKA HÄR
 
Amelia Adamo på promenad med Robin & Romeo.
  HÄLSODAGAR PRIVAT MIDDAG KONFERENS/ KICKOFF
Skönheten, tystnaden och havet gör gården till det perfekta stället för att fokusera på hälsa för både kropp och själ. I samarbete med skickliga, diplomerade aktörer erbjuder vi en vistelse som både inspirerar och bidrar till välbefinnande som räcker långt efter att helgen är över. Bad i stor och uppvärmd pool, bastu och träningslokal finns att boka.

Glöm klockan, telefonen och datorn, den enda tid du behöver passa är måltiden. Bokskogen bjuder på en tyst och stilla stund liksom platsen vid dammen. Ta härliga promenader i de vackra omgivningarna. En kort bilfärd härifrån kan du vandra på den milslånga stranden och njuta av havets brus för att sen runda av med ett dopp i den varma poolen, bastun eller framför brasan
i loungen.

Avstressande dagar i skön miljö. Vi serverar god och hälsosam mat, samt erbjuder härliga träningspass med yoga, pilates och qigong. Vi åker ner till den milslånga stranden för en skön strandvandring längs havet och njuter sen av en bastu eller kanske en simtur i den varma poolen.

Hit kan du komma för att bara ta det lugnt och vara i stillhet, andas den friska luften och låta dig inspireras av ljuset här på Österlen. Att bara vara i bokskogen och lyssna på fåglarnas sång – det är fantastiskt!